Emilia <3 · Hem & inredning · Shopping

En lite större kanelbulle

IMG_9268.JPG

IMG_9270.JPG

IMG_9281.JPG

Mässan var bra! Emilia var nöjd med att sitta i vagnen uppallad med soffkudde bakom sig och greja med fikamobilen som hon numera älskar att slå på. Efter lunchen (hamburgare och pommes… Varför vet jag inte för det var inte ens gott) så lessnade hon och somnade hos mig i selen. Johan och jag gick omkring och kikade på allt och nog fyndade vi! Vi bokade in en familjefotografering om två veckor till mässpris och så köpte vi bland annat de här fina kuddarna till Emlan. Passande med en kanelbulle (i och för sig en semla också) på kanelbullens dag 🙂

4 reaktioner till “En lite större kanelbulle

    1. Ja det vore ju så kul med proffsiga bilder på Emilia och hela familjen tänkte vi 🙂 Företaget heter Bergman Hughes Images, de hade så himla fina bilder uppsatta på mässan, exakt den stil jag gillar som är lite mer rustik! Mässpriset var dessutom 500 kr istället för som annars 1300, det gjorde det ju ännu bättre 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s