Allt och inget · Emilia <3

Följetong: långa jobbiga dagar

IMG_9058.JPG

IMG_9059.JPG
NYDUSCHAD mamma. Med lite smink (!). Nyvaken baby som tycker att dörrarna på tunnelbanan pangar upp alldeles för högljutt. Är lika med irriterad mamma. Kan dörrarna prata med små bokstäver tack!?

Ojoj. Lång dag idag, verkar alltid bli så när jag ska till min naprapat att det blir ett 5-timmarsprojekt?? När det egentligen är ett 2-timmarsprojekt. Det blir för trist att rapa upp allt som segade ner denna dag, men så här såg det ut i sms-form när jag var tvungen att spy ur mig till Johan. Varning för fult språk 😛

IMG_9060.PNG

IMG_9061.PNG
Lagom glad tjej.. Gick alltså förbi Bonti på Karlavägen för att handla åkpåse och varmt bebitäcke till Emilia eftersom det blivit så jäkla kallt helt plötsligt. Hela tunnelbaneresan hem fick jag aktivt underhålla Emilia med att säga ”blöblöblöööö” och ”HAHA!” I olika röstlägen för att distrahera henne från hysteriskt skrik. Hon höll sig till Tallkrogen, sen bröt helvetet lös. Och jag fick springa hem snabbt som satan för att amma. Typ helt avstängd i själen pga superjobbigt när bebis är så ledsen. Men vi tog oss hem och hon fick äta och jag fick äta med henne i knäet (lunch kl 15 är FÖÖÖR sen lunch när man åt frulle kl 7!) och sen gå och sova för att hon var så ultratrött. Och jag med. Och nu sover hon. Imorgon är en ny dag! Det ser vi fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s