Emilia <3 · Shopping

Att shoppa under press

IMG_9062.JPG

Det som vi sprang runt halva stan för att köpa idag var ju som sagt en åkpåse till lillhjärtats vagn. Det är så jäkla kallt nu!? Helt sjukt att hon låg i kortärmat i vagnen förra veckan och nu är det typ 3 plusgrader på förmiddagen… Det känns helt enkelt inte som att isbjörnsoverallen och en tunn filt räcker längre. Så vi sladdade in på Bonti och valde ut en Bugaboo åkpåse, deras nya ”high performance footmuff” (haha ordet footmuff!). Hade först tittat på några i snygga färger/mönster från Elodie Details men det som gjorde att jag blev såld på denna var att den är så funktionell. Den har ett lite tunnare (men ändå varmt) skal för höst/vår och ett skal med dunstoppning för vinter och snö. Inuti är det mysig fleece och jag blir nästan avundsjuk på att Emlan ska få ligga där inne och gosa in sig! Den verkar så mysig! Jävligt dyr var den, 2000 spänn gick kalaset på… Hade det inte varit för att Emilia var superfrustrerad och jag bara ville ha köpet avklarat så vi kunde åka hem hade jag nog tittat runt och jämfört olika modeller mer. Men men, en himla bra åkpåse fick vi ju så det får vara värt de pengarna! Tänker på att den kommer funka under kommande 3 årstider, även nästa höst/vinter/vår och till ett eventuellt lillasyskon någon gång. Och såklart det viktigaste, att det är bra grejer så att hon inte fryser även när det blir riktigt kallt. Då var det egentligen inte så dyrt!

Köpte även ett duntäcke till henne eftersom att vi har så kallt hemma. Måste bara hitta nåt fint bäddset till det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s