Emilia <3

En ledsen bebi

Hå vilken dag. Den har varit både bra och jobbig. Det braiga var att Emilias fina gudmor Josefina kom och underhöll henne, lärde ut nya skills och sånt som en gudmor gör. Mycket uppskattat besök av både mig och Emlo! Även besöket på BUP var rätt så bra. Det var lite jobbigt men skönt att få sätta ord på mina tankar och känslor kring mammarollen.

Det jobbiga är att Emilia varit så himla ledsen idag. Hon har haft så nära till gråt hela tiden och jag tycker att hon vänt sig inåt mycket för att äta? Så jag funderar lite på om hon inte blivit mätt. men brösten är lika mjölkfyllda som alltid så jag tror ändå inte det? Jag vette fan. Har hon ont i magen? Trött? Mammig/snuttig? Jag vill ha facit! Avskyr ju när hon är så ledsen, det värker så i mammahjärtat…

För en stund sen vaggade Johan henne för att hon skulle somna medan jag passade på att duscha. Men hon jobbade upp sig mer och mer och bara skrek så hon knappt fick luft. Men så kom hon till mig, snuttade lite och somnade på 5 röda. Stackars Johan kände sig helt värdo..

2 reaktioner till “En ledsen bebi


  1. Så är det..det sista du skriver..vid det här lager kan vi våra ungar o vi tränar upp våra föräldra-skills varje dag. Det är vårt jobb, och det slutar inte 17.00 så jäävlar va bra vi blir på det tillslut 😉 Men papporna har halkat efter nu. Så även här hemma. Jag tar henne och hon varvar ner. Tror fasen det, vi sitter ju ihopklistrade from 06.00 tills pappa kommer hem! Det jag ville säga var- han är långt ifrån värdelös men vi är vanemänniskor o det får man nog bara köpa, papporna får vara bra på annat tills de går på föräldraledighet o blir mest poppis o kan alla rutiner bäst!
    🙂
    Oj vad jag skriver..lite ensamt här när mannen somnat o lillan bökar! Hoppas onsdagen blir bättre!!

    1. Jag är så glad att du skriver och kommenterar, uppskattar det väldigt mycket! ❤ Och så är det nog, att bebbarna känner sig tryggast hos oss mammor som är hemma med dem själva hela dagarna och inte kan lämna över även när de skriker fast man inte kan klura ut varför (som för mig idag). Men det hade ju varit skönt om de gillat båda föräldrarna lika mycket, nu blir det som att jag tar allt ansvar 24 h om dygnet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s