Hem & inredning

DIY-projekt

IMG_9010.JPG
Den här gamla skänken ska genomgå en förvandling! Hålen för handtagen ska spacklas igen eftersom att den ska få fina knoppar istället och så ska den målas grå! Inspirationen:

IMG_9013.JPG

IMG_9014.JPG

IMG_9011.PNG

Valde förresten att avbeställa min order från Bokompaniet. Jag hade ju beställt lite grejer från House Doctor men eftersom att jag väntat på grejerna i FEM VECKOR nu och de ännu inte verkar vara på väg så skiter jag i det. Får köpa det någon annanstans!

5 reaktioner till “DIY-projekt

  1. Hoppas att du har fått pengarna, jag fick göra ett polis anmälan för att få tillbaka mina pengarna, har väntat i 3 månader på varor inte dök upp. Det verkar som jätte många har inte fått sina saker levererade.

    1. Men när så himla trist! Som tur är så har jag inte betalt något i förskott utan valde att ta det på faktura. Men ännu har jag inte fått någon bekräftelse på avbeställningen….

  2. Har också avbeställt mina varor nu! Hoppas verkligen att jag slipper göra polisanmälan för att få mina pengar tillbaka :/

    1. Ja jag har inte fått nån bekräftelse på avbeställningen ännu! Men är glad att jag valde faktura och inte kortbetalning som jag hade tänkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s