Mat & recept

Matgnistan är tillbaka

Hur går det med Linas matkasse då, nu när vi har haft det i en månad? Jo mycket bra, tackar som frågar! Alltså vi är så sjukt nöjda med att vi börjat med detta, det känns som bästa beslutet sedan vi bestämde oss för att skaffa barn typ… Speciellt för två sockerjunkies som mig och Johan, vi skulle båda helst käka McDonalds, pizza, sushi och våfflor, ostbågar, milkshakes och mjölkchoklad alla dagar i veckan. Och det gör vi tyvärr när vi får för mycket valmöjligheter, dvs när vi själva ska bestämma och handla vad vi ska äta. SÅ. Därav är detta så jävla bra för oss, normalt sett kommer kassen varannan vecka men vi kör varje vecka istället (originalkassen varvat med barnkassen) och det är så TILLFREDSSTÄLLANDE att veta att nån planerat in att jag ska få i mig all näring, vitaminer osv som jag behöver. Det här har gjort att vi fått tillbaka gnistan till att laga mat, för det är sååå spännande varje onsdag när man får mail om nästa veckas matschema. Och sen att få laga och äta mat man sällan eller aldrig prövat själv!? Så jäkla kul! Ta bara det faktum att jag åt gnocchi för första gången igår? Det var så gott!! Sen att det här hjälper mig gå ner i vikt är bara en bonus, är bara några hekto ifrån mitt första delmål på viktresan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s