Allt och inget · Shopping

Ladurée

IMG_8596.JPG

IMG_8597.JPG
Spontanköpte en superfin nyckelring på Ladurée på väg hem från naprapaten idag. Har haft som en liten tradition att köpa ny nyckelring varje gång vi flyttat men hade ännu inte gjort det denna gång, trots att vi bott här i mer än ett år nu. Men nu så!

Fy vad vidrigt det är att gå till naprapaten, den smärtan alltså!! För det första så sitter låsningarna i ryggen så hårt att jag tappar andan när han knäcker mig. Sen masserar han på så sätt att han sätter armbågen (!) på olika punkter i ryggen och lägger hela sin tyngd på den för att komma djupt ner i musklerna. Det gör så ont att jag har svårt att hålla mig från att gråta. MEN så jävla värt det efteråt när värken och stelheten försvunnit och jag kan röra mig ordentligt igen utan smärta!

Ikväll blir det grekiska hamburgare och så börjar mitt favoritprogram Hela Sverige Bakar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s