Emilia <3 · Hem & inredning

Photoshoot och visning

IMG_8496.JPG

Jag kan inte riktigt fatta det efter att vi råkade hamna mitt i rusningstrafiken igår på väg hem (vilket INTE är att rekommendera för relativt nybliven förstagångsförälder andra gången med bebis i kollektivtrafiken! Paniken över att nån ska ramla över Emilia i vagnen!!!), men nu är vi ute på vift igen. Vi är nämligen på väg till Mood gallerian eftersom Lundmyr of Sweden har gratis photoshoot för bebisar och barn där idag och imorgon. Emilias gudmor Josefina (bästa man kan få!) tipsade och såklart nappade vi på det, hoppas på att det inte är allt för lång kö nu när vi är så tidiga. Det blir även frukost på stan för första gången på mycket länge! Överpepp!

Och imorgon ska vi åka och titta på ett hus som vi är sjukt sugna på att köpa som ligger på Ekerö. Det vore helt fantastiskt för Emilia och eventuellt syskon att växa upp där, det är liksom pool och gångavstånd till badplats! förutom att det även är ett superfint och stort hus, så vi får se imorgon hur det känns och hur vi gör… Bra helg hur som helst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s