Emilia <3 · Familj & vänner

Ute på äventyr

IMG_8490.JPG

Min lilla tjej på tunnelbanan på väg till lunch hemma hos fina Josefina 🙂 Det är första gången hon åker mer än en station och dessutom in till stan, mamman är livrädd även om Emlan är stencool och sover sig igenom hela äventyret. Jag hoppas nu på att ingen försöker peta på henne i vagnen, speciellt nån alkis/knarkare så jag måste slå bort deras händer från na. Också rädd för att inte hissen på Odenplan ska fungera så att vi ska behöva åka rulltrappa… Och helvete vad dörrarna PANGAR upp vid varje station?? Nu blir jag orolig för hennes öron också. JA, nojigaste mamman i stan, hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s