Emilia <3 · Hem & inredning

Tyll eller dun

IMG_8479.JPG

IMG_8480.JPG

Ett första steg till ett mysigare rum för Emilia – vi har målat upp provfärger! Den ena är en ljus smutsrosa som heter Tyll och den andra heter Dun och är en ljus gråblå färg. Nu blir jag tokig – vilken blir bäst?? Det är ju redan mycket rosa i rummet, så det blir kanske trist med ännu mer rosa även om det ju inte är en uppenbart rosa färg… Å andra sidan har jag beställt guldmolnstickers som måste matcha och frågan är om de matchar den blå färgen verkligen… Eller ska man ha en helt annan färg?? Gah!

IMG_8483.PNG
Guldmolnstickers! Bild lånad från Elinochalva på Instagram

2 reaktioner till “Tyll eller dun

  1. Tycker nog den blå, men vilken ni än väljer så har jag av egen erfarenhet lärt mig att ta en färg såå mkt ljusare än vad som syns på lilla provet. Båda dessa färger kommer vara mörka på väggen..men å andra sidan är det kandke den effekten ni vill ha??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s