Emilia <3 · Familj & vänner

Hej från deppnästet!

Aaah fy vad det straffar sig att bara amma på ena bröstet av bekvämlighet på natten för att slippa ändra sovställning. Så ont det gör i andra bröstet nu, det bara BRÄNNS och SPÄNNER nåt fruktansvärt. De senaste nätterna har Em (som förresten är 7 veckor gammal idag! Wohoo!) velat käka typ en gång i timmen (aaaarghhhf) istället för typ 2-3 ggr per natt som tidigare. Till slut orkar jag inte bry mig längre. Hon får dessutom ligga kvar bredvid mig i sängen eftersom vi båda somnar medan vi liggammar. Trots att BVC skrämt upp mig för SIDS. Aja.

Familjefejden (fjantigt ord! Men det är en lika fjantig fejd, så det är väl en bra beskrivning) verkar tyvärr inte vara på väg att lösas utan är snarare värre än någonsin. Jag önskar att jag kunde skriva ut allt som hänt men det känns inte så schysst att hänga ut familjemedlemmar på internet 😉 hoppas i alla fall fortfarande på att det ska lösa sig snart, för det här är riktigt jobbigt!

Vi har spenderat mycket tid med mina föräldrar de här dagarna eftersom de är så bra på att se situationen ur ett objektivt perspektiv och samtidigt ge oss massa kärlek och tröst, vilket både jag och Johan behöver. Men igår hade vi en dag för oss själva, bara vi tre i familjen. Vi åkte ut till Nyckelviken (jättemysigt naturreservat i Nacka) och strövade omkring, hade tänkt bjuda Johan på lunch i herrgården men tyvärr har det bara öppet på helgerna så istället köpte vi med oss mat från Max (dock ingen läsk, håller fortfarande på att inte käka så mycket socker), och sen åkte vi hem och mös framför en bra film. En av våra favoriter, Dumma mej 2 haha! Emilia har verkligen fått två barnsliga föräldrar 😛 Det var välbehövligt att få tänka på nåt annat en stund, för sen när vi kom hem fortsatte vi älta och älta hela grejen igen. Så pass less nu!

IMG_8467.JPG

IMG_8463.JPG
Mysig familjedag!

2 reaktioner till “Hej från deppnästet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s