Hem & inredning · Mat & recept · Shopping

Zetas

IMG_8386.JPG

IMG_8379.JPG

IMG_8376.JPG

Har hållit mig ifrån sötsaker i 3 dagar nu och idag kom jag på att jag inte ens TÄNKT på godis/glass/ostbågar än och verkligen inte varit sugen. Har aldrig hänt förut när jag dragit ner på godis! Jag kom fram till att det enda som får plats i mitt huvud än så länge är Emilia och inredning (trodde boainstinkten skulle lugna sig när ungen ploppat ut!?) och att sötsuget därför inte får plats haha. Gött!

Inhandlade en liten sophora med tillhörande rustik kruka och två små minivaser idag på Zetas. Så nöjd! Nu måste jag bara hitta den perfekta platsen för dem 🙂 Vilket mysigt ställe Zetas var förresten! Förutom att shoppa hann vi också med en fika i trädgårdscafét (latte och vatten för mig, latte och chokladboll för Johan, mjölk för Emlan haha), hur mysigt som helst! Dit kommer jag helt klart åka igen. MUCHO bättre och finare än tex Plantagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s