Allt och inget · Hem & inredning

Sovrumsplaner

IMG_8313.JPG

IMG_8314.JPG

IMG_8315.JPG

Ibland känns det som att inredning är det enda jag har i mitt huvud, förutom Emilia då. Men det är ett väldigt stort intresse för mig så det är väl inte konstigt egentligen att jag tillbringar massa vaken tid med att planera hur det ska se ut hemma hos oss och pinna bilder på Pinterest. I alla fall, en av de saker jag tänker på just nu är vårt sovrum, i och med att vi ändå kommer få hem vår nya, sköna, snygga kontinentalsäng om några veckor så tänkte vi att vi lika gärna kan passa på att fixa till rummet också. Vi köpte ju inte till någon sänggavel till sängen eftersom det skulle kostat 8000 spänn till och vår nuvarande (som vi köpte för någon månad sen…) passar inte på nya sängen. Så därför måste vi mysa till det på andra sätt tills vi köper en gavel. Därför blir det en grå fondvägg bakom sängen och så vill jag köpa nya fina påslakan så att känslan blir som på bilderna ovan från Pinterest. Skulle också vilja hitta nåt fint linneskåp eftersom vi tänkte ha det i vårt rum så att Emilia ska slippa ha det i sitt rum som nu. Tyvärr har jag bara hittat ett fint, Hemnes från Ikea som dock bara finns i rött…. Var förbi Stockholms stadsmission en sväng idag för att se om vi kunde hitta nåt fint begagnat men som vanligt hittar jag ALDRIG nåt på second hand. Det är samma sak med loppisar, har aldrig någonsin hittat nåt fint att köpa. Får leta vidare helt enkelt.

Imorgon gör vi vår första aningen längre utflykt med Emlan, vi styr kosan mot Sandhamn, det känns lagom långt faktiskt. Ems mormor, morfar, morbror med flickvän följer också med så vi siktar in oss på en härlig dag på Trouville-stranden och lunch på Dykarbaren. Hoppas det går hyfsat smidigt att ha med bebis bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s