Emilia <3 · Familj & vänner

Min fölsis

Jahapp, då var man 25 då! Har alltid tyckt att 25 är en viktig födelsedag i stil med 15 eller 20 men nu när jag är här och dessutom har ett litet barn så känns det plötsligt inte alls viktigt. Igår kom jag inte ens ihåg att det var min födelsedag idag, har liksom så fullt upp med barnet 😉 precis innan Emlan kom till världen var jag ju helt inställd på att köpa en till Michael Kors-väska till mig själv i 25-årspresent men så fort jag fött Em så kändes det inte lika viktigt längre. Tänker på hur mycket fina och roliga saker jag kan köpa till henne för de pengarna…

Jag har fått superfina fölsispresenter idag, bland annat den här fina när Johan och Em kom och
sjöng för mig i morse (en sjöng mer än den andra iofs):

20140805-151715-55035568.jpg
På andra sidan står Emlans födelsedatum och -tid ❤

4 reaktioner till “Min fölsis

  1. Har också en dotter som heter Emilia, hon blir 13 veckor på lördag, sjukt fint namn. Jag har ett halsband med hennes namn på framsidan och hennes födelsedatum på baksidan ^^ grattis på födelsedagen!

  2. Grattis!
    Förstår känslan att inte köpa en massa dyrt till sig själv…saker till lilltjejen känns ju så mkt roligare i hjärtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s