Emilia <3 · Hem & inredning · Shopping

Krama ett moln

Skärmavbild 2014-08-04 kl. 19.59.23

Den här söta saken har jag nu beställt till Emlan! Hug a cloud heter den och kommer från shopen Piggyhatespanda på Etsy. Har haft ögonen på den ett bra tag och nu passade jag på att beställa den, det är ändå 6-8 veckors leveranstid så det var lika bra att beställa så den kommer fram någon gång tänkte jag! Alltså titta på de där små benen! ballerinaskorna! hjärtknapparna på skorna! Åh! Hoppas Emilia kommer digga den lika mycket som jag när hon blir äldre 🙂

Alltså herregud vilken tid det tar att lägga henne numera. Jag vet att jag skrivit om det förut men alltså HERREGUD. Hon skriker som sagt inte hela tiden men när hon gör det så skriker hon typ lungorna ur sig, det låter nästan som att hon blir hes ibland. och så är underläppen framme. Jag tycker sååå synd om henne, nu är vi inne på fjärde timmen i läggningen. Hon har i och för sig somnat flera gånger, men eftersom hon rullat till mage har jag försiktigt försökt att rulla tillbaka henne till ryggläge igen och då har hon vaknat. Tittat sig omkring en stund, varit rätt lugn, men sedan blivit mer och mer frustrerad fastän vi försöker ge nappen, vagga, amma… och till slut så har hon jobbat upp skriknivån igen. Vi försöker alltid först att se om hon somnar om såklart, men hon gör ju aldrig det. Får nog ringa BVC och höra lite med dem imorgon. Ska det vara så här?

2 reaktioner till “Krama ett moln

  1. Hon kanske helt enkelt är en magsovare… Vår Wille sov inte alls bra på rygg, testade mage en gång när han var typ 2 månader och jösses vilken skillnad. Från stel som en pinne på rygg och vaknade ofta till harmonisk & avslappnad på mage… Visst lite oroligt i början men han är 3 månader nu och bra kontroll av nacken så han får sova på mage när han vill. Lugnast för både honom och oss. När han har ”ålat” sig av vad vi uppfattar som magont har vi rullat över honom på mage och det är så tydligt; han gör en avslappnande suck & somnar…Har ni testat att låta henne sova på mage (under er uppsikt)?

    Måste tillägga att vi hade jättejobbigt första tiden, stor omställning med bebis & lite sömn… Efter 2 månader började det hända grejer & nu vid 3 månader är det sån skillnad. Har mycket mer rutiner & harmoni kring mat & sömn. Vi har inte gjort något för att skapa dessa rutiner utan bara följt Willes egen utveckling.

    1. Aha, det har jag faktiskt inte ens tänkt på, men nu när du säger det så blir hon nästan alltid lugn när jag lägger henne med magen över min axel eller så att hennes mage vilar på min underarm… Det kanske är magen helt enkelt, som du säger? Dock vet jag inte om jag skulle våga låta henne sova på mage hela natten men man kanske kan låta henne somna så och sen vända på henne när hon sover djupt.. Tack för tipset iaf 🙂

      Och vad skönt att ni fått sån harmoni nu! För oss är det också jätteskillnad mot för en månad sen, så det känns skönt att höra att det blir bättre och bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s