Emilia <3 · Shopping

Panikskriket och dyrsängen

20140802-190233-68553119.jpg
Idag testar vi den här sovvarianten för att se om det kan falla damen på läppen!

Ah det är mycket nu! Har inte hunnit blogga och inte skriva nåt på förlossningsberättelsen… Anledningen börjar på E och slutar på milia. Hon MÅSTE vara inne i ett utvecklingssprång eller så har hon kolik för herregud vad hon är missnöjd nu. Det har kommit senaste 1-1,5 veckan! På kvällarna vid 18-19 tar det 2-3 timmar att natta henne pga att hon skriker så mycket. Hon skriker inte konstant utan i 5-sekundersintervaller, sen är hon tyst (snuttar på bröstet) i 5 sek, skriker 5 sek osv. Och liksom pausar för att skrika förtvivlat. Sen somnar hon av i 20 min och när jag precis ska våga lägga ner henne så börjar hon om igen. Vi TROR att det beror på att hon är övertrött, att vi inte nattat henne tidigt nog. Så vi försöker förekomma men det är inte lätt. Och hon skriker så jävla hjärtskärande och tittar på mig som att hon vill säga ”mamma snälla hjälp mig, jag har det så jobbigt!”. ONT i mammahjärtat helt enkelt. Hon har inte börjat gråta tårar ännu dock, när hon gör det kommer det väl kännas ännu värre… Hon kör dessutom en lightversion av det här varje morgon, någon timme efter att hon vaknat. Iofs är hon ju också vaken grymt mycket mer än för bara 2 veckor sedan också, säkert 5-6 h per dag. Åh lilla E! Om jag bara visste vad som hjälpte…

Idag har vi i alla fall köpt en ny säng!!! Jag är så lycklig! Jag vaknade i morse och fick bara nog av den här jäveln som vi har nu. Det är en Ikeasäng som jag och Johan köpte när vi flyttade ihop för 3,5 år sedan och den har bara blivit sämre. Utrymmet mellan sängarna blir bara större och det krävs mer och mer för att fylla hålet (typ 3-4 påslakan ligger där nu och det märks inte ens). Jag som oftast ligger i mitten och har Johan på ena sidan och Emilia på andra får SÅ ont i ryggen eftersom det är som att ligga på en träbalk. Och inte är den skön i övrigt heller. Så idag bestämde vi att det fick kosta vad det kosta ville, VI SKULLE KÖPA EN BRA SÄNG! Vi drog till Sova i Kungens kurva och prövade sängar i 3 h (okej en del tid gick åt till att mata/vagga/söva Em också) och när vi kom ut hade vi tydligen beställt en kontinentalsäng för 32000??? (iofs nedsatt från 40000…). Då sket vi ändå i sänggaveln som skulle gått på 8000 till. Vi som hade satt 15000 som högsta gräns hehe, oops! Aja, egentligen sparade vi ju pengar eftersom vi tackade nej till Hästens-sängen för 120 papp som säljaren visade först. Haha. Nu längtar vi bara efter att få sängen levererad, förhoppningsvis kommer den redan om 1-2 veckor!

En reaktion till “Panikskriket och dyrsängen

  1. Pingback: Mardrömsnattning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s