Emilia <3

Emilias bok

IMG_8181 20140730-225248-82368136.jpg

Det fina fotoalbumet från Bookbinders och papperssetet med första året-rubriker från Panduro

Idag hämtade jag ut det här fotoalbumet som jag köpte på Bookbinders Design i lördags, det tog nämligen några dagar att få den präglad med Emilias alla namn och födelsedatum i silvertext och det var inte billigt direkt. Men det var det värt och silvertexten blev så sjukt fin mot det rosa tyget! I det här albumet ska jag dokumentera Emilias uppväxt från allra första början – bilden på första plusset på stickan, hennes ultraljudsbilder, magen vecka för vecka, babyshowern, bilderna från förlossningen, lyckönskningskorten hon fick från släkt och vänner när vi kom hem från BB, hennes släktträd… allt! Allt som har med henne att göra! Planerar även att skriva ut förlossningsberättelsen och klistra in. Idag kom jag även på att vi ju faktiskt även kan använda fotoalbumet som hennes ”första året-bok” (fast det kommer såklart följa henne under hela uppväxten istället för bara första året, det braiga med det här albumet är att man kan fylla på med fler ark så det får plats med riktigt många bilder!), jag hittade nämligen ett pappersset med olika ”första året-rubriker” på Panduro så att man kan sätta ihop en sån bok själv. Så det kommer bli en blandning av fotoalbum och första året-bok helt enkelt. En snilleblixt tycker i alla fall jag själv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s