Emilia <3 · Hem & inredning

Shopping till Em

DSC00532

Trähyllor från Panduro som får pryda våra köksfönster så länge

Titta vilka fina små hyllor jag köpte idag! Jag har sett de här hyllorna i en del jättefina barnrum på Insta och Pinterest och tänkt att de skulle passa fint in i Ems rum ovanför skåpet Ivar (som fortfarande inte är färdigmålat…), så därför blev jag så himla glad när jag hittade det här setet på Panduro för 249 pix! Nu funderar jag bara på hur jag ska måla dem. Förvisso är de fina omålade också men jag vet inte om det skulle passa in i Ems rum… så jag tänker antingen pastellfärger (aprikos? mint? rosa? ljusgult?) eller grått. Inte vitt i alla fall, det blir alldeles för mycket mot ett vitt skåp, en vit bokhylla och en vit vägg haha. Får kolla Pinterest för inspiration som vanligt 🙂

Idag följde min mamma och pappa med mig och Emilia till BVC eftersom att Johan fortfarande inte fått semester (bara 2 dagar kvar nu innan vi får en månad tillsammans alla tre!), tror de tyckte det var himla kul, min mamma har ju varit här varje dag med bara enstaka undantag sedan Em föddes. Pappa och min bror har också varit här så mycket de kunnat, de är alla tokiga i vår lilla tjej vilket känns så himla fint, blir så oerhört glad av att se dem med min lilla dotter! I alla fall, det visade sig på BVC att Em växer utav bara sjutton! sedan vi var på BVC förra gången för 12 dagar sedan har hon gått upp 660 gram och växt 2 cm!! Så nu väger hon 4550 gram och är 56 cm lång. Det känns helt absurt att hon vägde 3200 gram och var 51 lång när vi kom hem från BB för en månad sedan, kan man ens växa så fort!? Vår stora lilla tjej ❤

En reaktion till “Shopping till Em

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s