Emilia <3 · Familj & vänner

Presenter och kaoskväll

20140729-200554-72354596.jpg 20140729-200555-72355681.jpg

Nämnde för min pappa att jag och Johan kollat på Stokke Steps-stolen och att vi nog skulle önska oss bidrag till den i doppresent. Vad kommer då morfar hem med till sin lilla Emilia efter en tripp till NK? Jo, Stokke Steps med tillhörande baby bouncer förstås! Dessutom i precis de färger vi gillade. Världens bästa pappa och morfar alltså ❤ Emilia fick provsitta den när vi åt middag hemma hos mina föräldrar och verkade helt klart digga den! Ska pröva ta av bouncern imorgon också och se vad hon tycker om att sitta och gunga i den. Fick även två amningströjor på Boob Design-rean av min snälla mamma. Tänk vilka underbara föräldrar/morföräldrar vi har, så bortskämda vi är!

Nu har vi precis haft en kaoskväll hemma hos mina föräldrar, Emilia har skrikit helt förtvivlat och varit helt otröstlig. Det bara skar i hjärtat på mig och jag grät med henne, fy fan vad jobbigt det är att höra henne så ledsen, även fast jag vet att det bara var för att hon var övertrött och behövde vila från intryck. Fick stänga in mig och henne i mitt gamla rum, dra ner rullgardinen och liggamma henne i mörkret. Och till och med då tog det tid innan hon slutade pausa ätandet för att ge ifrån sig höga, gälla, förtvivlade skrik. Lilla gumman. Till slut somnade hon i alla fall och vi lyckades sätta henne i babyskyddet utan att hon vaknade och bege oss hem. Det verkar som att hon blir så här runt 19-snåret på kvällarna så vi får se till att vara hemma innan dess i fortsättningen och ha en läggningsrutin då. Åh mitt mammahjärta blöder fortfarande 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s