Emilia <3

Stolta mamman

20140728-121743-44263667.jpg

Emilia fyller 1 månad på torsdag och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att det här lilla gullebarnet är min dotter. MIN dotter. Min DOTTER. min och Johans lilla dotter. Ja så går jag och pratar för mig själv och med Emilia på dagarna. Tittar på henne där hon ligger och sover i min famn eller i nästet (oerhört mycket kortare tid än vad hon sover i min famn…), och kan inte FATTA hur vi kunde få ett så underbart barn. Är det verkligen ingen annans, är hon vår?? Hon är ju helt fantastisk!? Det sötaste, finaste, underbaraste jag sett i hela mitt liv. Kärleken bara växer för varje dag ❤

Idag håller vi oss inne i väntan på mer åskväder. Än verkar det ju lugnt, men det kom så himla plötsligt igår och blev ju sånt jävla kaos (Johan sprang omkring utanför med hammare i högsta hugg ((varför hammare?? Mycket bra fråga!)) för att undvika översvämning i källaren, vi hade det förra året när det regnade så mycket och det var inte kul) så vi tar inga risker.

Ska försöka hinna klart med del 2 av förlossningsberättelsen idag tänkte jag, problemet är ju bara den här gulliga lilla saken som, som sagt, sover bäst och längst i mammans famn. Funkar inte alls i pappans famn heller. Mamman känner sig i hemlighet lite glad över att vara så favoriserad samtidigt som det vore skönt att kunna lämna över mer till pappan, som också skulle önska mer Emiliatid. Oh well. Det kommer en tid när pappan är favoriten och mamman får vara glad för några minuter Emiliatid här och var. Så nu njuter vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s