Emilia <3

Snygg barnstol

20140726-181219-65539671.jpg

Nu har jag hittat den barnstol som vi ska ha till Emilia! Jag låg och bläddrade i Föräldrar & Barn (bredvid en sovande E och en fläkt, aaah så mysigt!) och såg reklam för nya Stokke Steps, som bygger på samma princip som Tripp Trapp, men enligt mig är mycket snyggare och mer stilren. Gillar speciellt versionen med ben i mörkt trä som synes här ovan. Kostar bara aningens mer än Tripp Trapp också (runt 1800) och så finns det massor av tillbehör till! Ska nog önska oss bidrag till den i doppresent 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s