Emilia <3

Första året-böcker

Skärmavbild 2014-07-25 kl. 14.02.48Skärmavbild 2014-07-25 kl. 14.34.39

Jag känner pressen. Att hitta en bok att skriva ner E:s alla framsteg i. För jag vet att det kommer börja gå väldigt fort snart, helt plötsligt kommer hon att kunna skratta, sitta, krypa, gå… jag måste ju hinna med att skriva ner allt så att vi tillsammans kan läsa det och bli nostalgiska när hon blir större, precis som jag och min mamma gör. Jag måste hinna med innan jag redan glömt när allt hände och hon är stor!! Problemet är bara att hitta en FIN första året-bok. De flesta böcker jag sett är inte det. Jag vill inte ha Nalle Puh, Bamse, Hello Kitty eller tramsiga teckningar som de flesta innehåller (det är helt enkelt inte min smak). Jag gillar fina, stilrena illustrationer. De ENDA böcker jag hittat som jag faktiskt gillar är Baby Journal – pleased to meet, som finns på bla Mokkasin för 295 kr, och Littlephants Äntligen jag! som går på 131 kr på Bokus. Tycker att båda är väldigt fina, men Littlephant verkar innehålla väldigt roliga rubriker som ”varför jag heter det jag heter, och vad jag kunde hetat istället” och ”Hur mamma och pappa träffades och hur man sammanfattar första dejten med ett ord”.  Ska söka runt och se om jag hittar fler fina böcker, annars får jag se vilken av de här två jag väljer.

4 reaktioner till “Första året-böcker

  1. Vilken härlig blogg du har!
    Den åkte direkt in bland mina bokmärken så att jag kan fortsätta hitta hit! 🙂

  2. Läser faktiskt bara din blogg som nybliven mor. Du är du, det känns. Inget skönmåleri eller puttenutt..bara en tjej som känns som..jag typ!
    Ledsen att jag inte kommenterar ofta(aldrig) men jag läser o känner bara +!
    Kram!

    1. Men så kul, vad glad jag blir! Är glad att du vill hänga här oavsett om du kommenterar, även om det alltid är roligt att få lite feedback på sina tankar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s