Emilia <3

Fantastiska sommar…

20140725-112019-40819045.jpg
En dag då vi faktiskt hade kläder på oss. Jag och E skrattar åt det nu, kläder liksom!? Blöja och hotpants är vår melodi numer. Tänk när det blir så pass kyligt att bebisarnas fina små outfits faktiskt kommer till användning? Längtar! E har SÅ mycket fina oanvända kläder…

Åh jag tycker så synd om E i den här värmen, hon tycker att det är så himla jobbigt. Jag tror det är pga den som hon nu vill amma jämtjämtjämt och inte är nöjd någon annanstans än i min famn med nära till brösten, speciellt på eftermiddag/kvällar. Det blir alltså knappt att Johan får gosa med henne, så jag tycker synd om honom också. Och om mig själv, också pga värmen! Har ställt in en fläkt i vardagsrummet (som extraknäcker i sovrummet på nätterna men knappt gör skillnad), ändå så kan jag inte ha kläder på mig utan lever i hotpants och bar överkropp. Japp. För om jag har nåt på överkroppen när jag ammar E så blir det ännu svettigare för henne (och mig). Mycket obehagligt. Vi har inte varit utanför dörren mer än för att konstatera att det är för varmt för att gå ut. Igår var det 37 grader på vår uteplats!? Fy fan vad trist det är att bara vara inne… Säger som alla andra föräldrar med spädisar: ge oss regn och kyla! Please!! Hoppas nu på att söndag ska bli vår dag, men väderprognoserna brukar ju ha fel så det vette sjutton…

Tänkte i alla fall försöka ta en promenad till affären nu för att hämta ut paketet med amningsbehåarna, får se om vi vänder om när vi väl kommer ut… Är så rädd för att E ska få vätskebrist eller solsting…

MVH världens hönsigaste mamma

2 reaktioner till “Fantastiska sommar…

  1. Hjalmar ammade konstant i ungefär två- tre veckor 24/7. När jag frågade på BB berättade en sköterska att det var för att få den mängd mjölk som krävs för att barnet ska bli mätt (om jag förstod det rätt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s