Emilia <3

Novemberdop

20140724-005905-3545954.jpg
Tårtinspo

Nu har vi äntligen bokat kyrka för Emilias dop! Den 29 november blir det, dagen före första advent! Vi valde Ingarö Kyrka eftersom att det var där mina föräldrar gifte sig och jag konfirmerade mig. Den ligger mig alltså varmt om hjärtat. Det är en fin, vit gammal träkyrka byggd på 1700-talet om jag inte missminner mig. Supermysig! Jag är ju inte troende och det var inte helt självklart för mig att döpa in min dotter i svenska kyrkan, men eftersom att Johan känner så starkt för det (han är mycket mer andlig än vad jag är) och det ju trots allt är fint och mysigt med dop så får det bli så. För mig blir det dock mer ett firande av Emilias födelse och hennes namn tillsammans med släkt och vänner. Det ska bli himla kul att få ta tag i det här projektet under hösten! Först ska jag fixa inbjudningar och sedan måste vi boka catering, fixa dekorationer, hämta dopklänningen som vi har i vår släkt, köpa fina kläder till oss alla tre… Med mera då såklart. Kul ska det bli!

Imorgon ska vi till familjerätten och skriva på faderskapsintyg och anmäla gemensam vårdnad om Emilia. Ser fram emot det, äntligen blir Johan hennes pappa på papperet också 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s