Emilia <3

Samsovning

20140722-022912-8952743.jpg

Så här vill min lilla gumma helst av allt sova. Mage mot mage med mig och med min tutte som huvudkudde, gärna med en arm runt den också (för att skydda mjölken?). Hon sover så gott när vi ligger så här (vilket vi ju gör varje gång vi liggammat). Och det är sjukt mysigt för mig också såklart, gooooos! Men jag har blivit så jävla hönsigt rädd för att göra illa henne att jag bara inte vågar samsova med henne. Sen händer det ändå att jag också somnar och jag ligger alltid blick stilla, så jag tror inte det skulle vara någon fara, men ändå! Det är lugnast för mitt psyke om hon sover i sin spjälsäng…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s