Emilia <3

Värdelösa mamman

Okej, idag känner jag mig rätt värdelös. Idag jobbar Johan sin första dag efter pappadagarna vilket innebär att han behövde sin nattsömn för att orka. I natt var också första natten som Emilia var helt OMÖJLIG sedan hon föddes. Hon skulle bara inte sova, hon knorvlade och knorvlade medan jag gjorde allt för att trösta – ammade, vaggade, sjöng, hade henne på axeln och klappade rumpan, masserade magen ifall att hon hade magknip, bytte blöja… Allt! Men inget var bra i mer än typ 20 minuter då hon fortsatte gnälla, sparka frustrerat och skrika (lite emellanåt, mest knorvlade hon bara). Så i morse när vi sammanlagt fått kanske 2 timmars sömn upphackat på en hel natt började jag tokgråta, för att jag var så jävla TRÖTT, för att jag tyckte så synd om henne som var så ledsen och för att jag kände mig så usel som inte lyckades trösta henne. Så jag bad mamma komma över och passa henne så jag kunde få sova. Mamma kom som en räddande ängel, torkade mina tårar och tog med lillan ut på barnvagnspromenad. Och jag kunde sova i 2 timmar!! När jag vaknade kunde jag ta en dusch och så hade mamma gjort mat till mig, och E sov snällt i vagnen med nappen i munnen (varför tänkte jag inte på den i natt??). Helt fantastiskt! Men nu känner jag bara att hur ska jag kunna ta hand om henne själv på dagarna när jag inte ens fixar EN sömnlös natt utan att få bryt och att mamma tar över? Blä så värdo.

20140721-131934-47974096.jpg
Tur att hon är så söt. Och att hon sover ibland i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s