Emilia <3

Lyckad fotografering

Det gick faktiskt fint att fota E igår även om det blev en hel del fail-bilder också såklart haha. Jag försökte få till en bild där hon ligger på mage på en filt och stöttar huvudet på ena armen, alltså som den övre bilden i förra inlägget. Men den hungriga lilla bebisen gjorde det OMÖJLIGT, hon ville hellre äta upp filten istället. På samtliga bilder ligger hon med öppen mun eller ansiktet rakt ner i filten alternativt illvrålar. När jag lade henne på rygg och tog närbilder gick det däremot fint och jag fick en massa fina bilder där hon HÖR OCH HÄPNA till och med tittar in i kameran! Fick även till en fin ofokus i bakgrunden, åh så nöjd! Bjuder på en bild där hon ligger på mage, resten måste jag kolla igenom noga och se vad som ska passa i dopinbjudan… Börjar förresten bli dags att bestämma ett datum för det! Ska ta tag i det och boka kyrka imorgon tror jag. Då fyller även min älskade Johan 27 år så det blir tårta och födelsedagsfirande med grillning, spjälsängsmontering, spjälsängsskydds-DIY och BVC-besök. Tippar på en bra dag!

20140717-223137-81097448.jpg
Det syns inte ur den här vinkeln men hon håller alltså på att käka upp filten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s