Emilia <3 · Hem & inredning

Första besöket på Ikea

20140716-143100-52260557.jpg

Idag har vi varit på Ikea och handlat mer inredning till lillsnärtans rum. Emilia var så duktig och sov i vagnen precis hela besöket! Även om hon efteråt fick ett fruktansvärt vredesutbrott pga hungrig som satan så att vi fick akutamma i bilen på parkeringen haha. Vi köpte i alla fall skåpet Ivar som jag skrev om förut och så vit färg. Kommer bli så fint! När det väl blir målat… Köpte även ett vitt spjälsängsskydd som jag tänkte sy ett överdrag till av nåt fint tyg från Panduro. Vi har nämligen bestämt att vi ska köpa en spjälsäng trots allt, med dropside så att vi kan använda den som sidosäng intill min sida. Det är ett måste för det känns bara helt ohållbart att Johan ska fortsätta sova på soffan/i gästrummet. Det ska i alla fall bli kul att få inreda ett mysigt litet krypin till Emilia inne hos oss. Egentligen har jag snöat in på superfina spjälsängsskydden från Garbo & Friends, men de går seriöst på över 1000 spänn. Och Panduro har ju så fina tyger så det ordnar jag! Med lite rosa ripsband till så blir det så fint 🙂

20140716-160546-57946039.jpg

20140716-161111-58271622.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s