Emilia <3 · Hem & inredning

Till Emilias rum

20140714-163554-59754455.jpg

20140714-163554-59754188.jpg

Nu är det dags att sätta igång att ordna i Emilias rum en gång för alla! Jag lade ju ner det för några veckor sedan eftersom att jag inte riktigt visste vad vi skulle ha för förvaringslösning och att jag ville vänta tills bebisen kom för att känna efter lite vilken väg vi skulle gå inredningsmässigt. Flummigt nog. Men det kändes nog fortfarande lite väl otroligt att det faktiskt skulle komma en bebis till oss. Det känns liksom fortfarande som att ha slagit en sexa i tärning. I alla fall, nu har jag hittat en förvaring jag verkligen gillar, de här vita skåpen ovan som jag hittade via @underbarabarnrum och @kidsdesignlife på Instagram! Jag tycker det var en så himla snygg och bra lösning och det bästa är att den är väldigt budget – dvs perfekt för oss. Det är nämligen skåpet Ivar från IKEA i massiv furu som kostar 595 eller 795 kr styck beroende på bredden och som helt enkelt målats vit. Man skulle ju också kunna måla dem ljusgrå eller smutsrosa tänker jag… Men vi får se hur vi gör. Ovanför tänker jag att vi ska ha en sådan där tallrikshylla som bokhylla där lilla E:s fina barnböcker ska stå, hittade en fin från IB Laursen som dessutom var den billigaste jag sett hittills:

Skärmavbild 2014-07-14 kl. 16.51.24

Den finns bara i rosa eller blått, så i så fall blir det nog en rosa (min älsklingsfärg) och så är det kanske snyggast med vita skåp under… Åh så roligt det är att få inreda Emilias rum, vill att det ska bli det mysigaste rummet någonsin!

2 reaktioner till “Till Emilias rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s