Allt och inget · Emilia <3 · Familj & vänner

Ny design och aningens mindre oro

20140712-033421-12861112.jpg

Nu har jag uppdaterat bloggdesignen lite snabbt mellan två amningar innan lilla E blev tokig av hunger och krävde total uppmärksamhet igen haha. Ville så gärna ha en hyperrosa header pga att det älsklingsfärgen nr 1 för mig så en riktigt rosa header fick det bli. Denna header knåpade jag ihop precis minuterna innan vattnet gick förra onsdagen ❤

Jag känner att jag sakta men säkert börjar släppa den där fullständiga paniken som hållit mig i ett fast grepp ända sedan E föddes för lite mer än en vecka sedan. Även om nätterna känns maratonlånga pga att amning och blöjbyten tar sån jäkla tid (typ 1-1,5 h sammanlagt per vända) och skall göras 2-3 ggr per natt (ställer klockan…). Nä sömn är jag fortfarande inte bortskämd med även om jag faktiskt sovit mer den senaste natten än någonsin i E:s liv. Men jag känner mig åtminstone inte riktigt lika orolig. Bara en sån sak som att vi åkt med E i bilen hela 4 ggr den här veckan hade jag aldrig trott i söndags när vi åkte hem med henne från BB och jag hysteriskt grät att vi aldrig aldrig aldrig någonsin mer skulle åka nån-jävla-stans med bil. Det var bara kollektivtrafik för hela slanten i mitt huvud tills bekvämligheten vann, som alltid hehe. Idag var vi därför och hälsade på hemma hos E:s mormor och morfar för första gången. Grillmiddag med lammracks och flankstek bjöd de på i glädjen över att vi vågat oss dit. Och morbrorn bytte blöja för första gången i sitt liv efter mycket om och men haha. Det kallar jag kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s