Emilia <3

Det kommer mera..

20140710-020931-7771742.jpg
Att sova bredvid den här lilla bebisen är höjden av mys! Och oro…

Japp. Nu är det alltså jag och Emilia hela nätterna. Lämnar över henne till Johan i några minuter om jag ska gå på toa och bara det känns jobbigt eftersom jag nojar över att han ska somna och tappa henne. Så min ångest och rädsla går på högvarv nu. Gråter lite nu och då, speciellt på kvällarna när vi lagt oss och jag känner mig så sjukt ensam. Njuter bara av tillvaron när hon ligger på mig och jag kan hålla koll på att hon andas hela tiden. Alla säger att jag måste slappna aaav och njutaaa… Men jag vet inte hur jag ska kunna göra det. Jag hoppas på att det ger sig snart, för det är sjukt jobbigt just nu. Men det är ju för att jag älskar henne så mycket.

2 reaktioner till “Det kommer mera..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s