Emilia <3

BVC-besök

Idag var vår lilla tjej beräknad att komma. SOM jag har längtat efter och räknat ner till det här datumet. Och så visade det sig att hon skulle komma tidigare och faktiskt vara en hel vecka gammal på BF-dagen ❤ Dagen spenderades alltså på första BVC-besöket istället för på förlossningen. Ett rätt episkt besök med bebismått mätt eftersom att Emilia lyckades skita ner hela mig och undersökningsrummet haha. Barnsjuksköterskan bad mig nämligen ta av Emilia alla kläder inklusive blöja och lägga henne på vågen. När jag tar av blöjan hinner jag bara lägga märke till att hon endast kissat i blöjan innan hon lägger av världens laddning som sölar ner hela min klänning och till och med mina skor, jag försöker direkt ta lite papper och torka av henne men under en obevakad sekund kommer en till laddning som kladdar ner hela golvet fram till väggen bakom mig inklusive barnbord och stolar. Hahaha alltså det enda vi kunde göra var ju att skratta åt det. Man får verkligen bli härdad som småbarnsförälder. Gick faktiskt ändå och handlade mat och apoteksgrejer efteråt, trots orange bebibajs över hela mig. Hehe. Härdad som sagt 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s