Gravid med Emilia

Vattnet gick som på film!

Det här är det sjukaste jag har varit med om… Vattnet har nämligen gått!! Och som det gick haha, jag hade precis klätt av mig för att gå och duscha, står i vardagsrummet och helt plötsligt känner jag hur det rinner längs mina ben (mysig bonusinfo only for you), jag hoppar undan från vår vita matta och SPLASH! En flod bara plaskar ut på golvet! Och nu slutar det inte, det rinner som ett vattenfall och de där jättebindorna jag köpte för att ha efter förlossningen hjälper nada… Hehe. Nu ska jag käka kebabpizza, dricka Cola och sen åka in på en kontroll på BB Sophia!

20140702-183910-67150842.jpg
Sista måltiden innan jag är mamma??

3 reaktioner till “Vattnet gick som på film!

  1. Gud va spännande, lycka till!! Inte långt kvar nu 😀 Jag fick min tjej en månad för tidigt, alltså 10 juni 🙂 För mig gick inte vattnet förrän 20 min innan hon kom ut och det var verkligen splash, haha!! Gick ju inte att missa direkt att vattnet gick 😉

  2. Heja heja:) är avundsjuk. Ska oxå ha bebis i juli. Bf 19 juli. Har läst din blogg i några månader nu o den är verkligen trevlig. Kul att läsa om någon som är i samma sits:) blir spännande att höra hur allt gått o få se den lille:) mvh emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s