Gravid med Emilia

Gottegrisen

Snacka om att jag gått in i höggravid-det-är-synd-om-mig-mode nu. Hela graviditeten har jag försökt äta rätt vanlig och nyttig mat, hålla sötsakerna på en lagom nivå osv. Men alltså nu… Orkar jag inte hålla mig i skinnet mer! Lär väl gå upp 100 kg de här sista veckorna men jag kan inte hålla igen! Mitt liv är redan så miserabelt av att vara orörlig och ha som höjdpunkt på dagen när Johan kommer hem från jobbet att jag måste få gottis! Den här veckan har vi därför käkat pizza, sushi, hemgjorda hamburgare, våfflor… Och till efterrätt de senaste tre dagarna: marängswiss. Japp. Har helt släppt på allt helt enkelt. Det ger mig ångest men njutning på samma gång. Därför ser jag också fram emot midsommarafton imorgon orimligt mycket, då blir det ju ännu mer god mat OCH…. Jordgubbstårta!!! Alltså vanlig tårta med sylt, marsansås, grädde och jordgubbar, herregud vad jag varit sugen på det jättelänge men ingen har velat äta det med mig för ingen är en lika stor gottegris som jag uppenbarligen. Och Johan är mer för prinsesstårta (blä). Men imorgon alltså! Så idag har jag bakat en tårtbotten som ska fyllas med götta imorgon! Längtar redan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s