Familj & vänner · Gravid med Emilia

Mys på Urban Deli

20140615-124048-45648459.jpg

Gårdagens babymoon blev hur mysig som helst, maten på Urban Deli är ju to die for! Jag har varit där en gång förut då vi åt ostron och hamburgertallrik, vilket också var gott, men flanksteken med parmesanpommes som vi åt igår var snäppet vassare, aaah så gott det var! Och vilken jäkla preggoaptit jag hade, jag käkade massa bröd med olivolja före maten, åt upp allt av huvudrätten OCH orkade gino till efterrätt! Det händer mig nästan aldrig på restaurang, brukar vara så sjukt mätt efter huvudrätten. Rekommenderar verkligen Urban Deli, riktigt god mat till hyfsade priser! Efteråt gick vi på bio och såg A million ways to die in the west. Tror vi hade för höga förväntningar, för den var verkligen inte alls så bra som jag trott. Och då älskar jag ändå Seth Macfarlanes humor i Family guy och Ted men nu blev det för styltigt och krystat. Men men, jag fick umgås med min älskling en hel kväll utan att nån av oss somnade i soffan, bara en sån sak haha. Komsi komsi nu bebis!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s