Gravid med Emilia · Hem & inredning

Mini-babymoon och bild på skötbordet

Egentligen hade vi ju tänkt att bo över på hotell en natt som babymoon, dvs en sista pargrej innan vi blir föräldrar. Men eftersom att Johan oroar sig för att jag spenderar för mycket pengar på inredning (gör jag ju inte!!!) så tyckte han att det skulle bli lite dyrt hehe. Det får bli en kompromiss istället, en middag på Urban Deli i Sickla och därefter bio eftersom att Johan så himla gärna vill se A million ways to die in the west. Har såklart redan spanat in menyn på restaurangen, säsongsprimörer med pommes frites låter sååå gott för en halvveggo-preggo! Hur som helst ska det bli mysigt att umgås lite bara vi två och käka på ett bättre ställe än Donken som omväxling haha!

Så här ser för övrigt skötbordet ut just nu, det är modellen Alexander från Babyproffsen och en skötbädd med ugglor och rävar på i blått och orange, de gröna lådorna under köpte jag på Lagerhaus, badcapen med moln är från Färg & Form/Big Baby, blöjhinken från Sangenic/Bonti och den hopfällbara badbaljan med spädbarnsinlägg längst ner är från Stokke/Bonti. Nödvändigt eftersom vi tyvärr inte har ett badkar. Det enda som fattas är en mobil att hänga över skötbordet, vi har ju en fin med cupcakes, men den hänger alldeles för långt ner. Det får bli ett projekt att hitta en i bra höjd helt enkelt 🙂

20140614-160500-57900512.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s