Hem & inredning

Jag VILL ha en ny utemöbel!

Skärmavbild 2014-06-12 kl. 15.39.43 Skärmavbild 2014-06-12 kl. 15.42.33 Skärmavbild 2014-06-12 kl. 15.45.38 Skärmavbild 2014-06-12 kl. 15.47.54

När jag väl bestämt mig för att jag vill byta ut vår skeva, solblekta hammock som vi fick ärva av kvinnan som bodde i lägenheten innan oss, så kan jag inte sluta tänka på det. jag HATAR hammocken nu haha. Jag har även lyckats plantera idén om en utesoffa istället för en hammock hos Johan, så han är numera också med på det, tjoho! Problemet är bara att Johan tycker vi gott kan vänta till nästa sommar med att byta ut hammocken eftersom att vi redan spenderat så mycket pengar på möbler och inredning det här året. Försöker därför hitta en BILLIG utesoffa så att jag kan framföra argumentet att det faktiskt är ett kap och att vi måste slå till direkt, haha. Men var jag än kollar verkar det som att alla utemöbler säljs i paket om typ 1 soffa, två fåtöljer och ett bord alternativt som en jättestor hörnsoffa med bord?? Jag vill ju bara ha en enda tresitssoffa, det får inte plats mer möbler där ute eftersom att matbordet, stolarna och jätteparasollet måste få plats där också, så att de inte täcker ytterdörren… Plus att allt är så dyrt! På Pinterest kan man hitta väldigt mycket inspirationsbilder på soffor byggda av lastpallar, det kan ju vara rätt snyggt faktiskt, om man piffar det rätt med snygga dynor och kuddar. Men –  vem ska orka först hitta ett gäng lastpallar, måla dem vita, köpa skumgummi och tyg, sy överdrag osv nu när lillhen snart är ute? Vill samtidigt inte vänta, så antingen måste vi hitta en snygg soffa till bra pris eller så får det bli lastpallsoffan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s