Shopping

Spendera pengar

Herregud vilken shoppingdag det blev igår, fan vad vi har handlat… Först handlade jag två stora påsar med kalasgrejer på Lagerhaus, sedan var jag på Panduro, Systembolaget (för att köpa alkoholfria mousserande viner alltså), Specsavers (äntligen har jag linser igen! Dessutom väldigt skonsamma i silikon som man kan sova med, vilket optikern tyckte var bra när jag har en bebis och kanske behöver kunna sova lite när som). Hämtade även ut mitt paket från Kitsch.com, och efter Johan kommit hem drog vi till Elgiganten och köpte en Mocca Master, äntligen ordentligt kaffe! Och sen storshopping på Ikea IGEN, och till sist blev det Ica för att köpa alla ingredienser till baket… Alltså pjuh! Vi var inte hemma förrän vid 21 igår, sjukt trötta med svinont i ben och fötter och med massa sammandragningar (ja, i mitt fall åtminstone haha).

Som vanligt är jag vaken nu vid 4-snåret, ska äta frukost med Johan strax och sen sova ett par timmar till innan det är dags att börja fixet och baket! Kul, men jobbigt. Äh, det blir bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s