Gravid med Emilia · Hem & inredning

Fåtöljen och mina jävliga bristningar

20140525-215242-78762457.jpg
Det blev den beige!

Åh. Så fin fåtölj och så fin den blev i vårt vardagsrum istället för den svarta gamla klumpen vi fått ärva av mina föräldrar:

20140525-215616-78976130.jpg

Den var alldeles för stor och mörk, mycket snyggare med den ljusa och nätta lilla fåtöljen! Jag är SÅÅÅ nöjd, lätt värt att åka till Eskilstuna för att få tag på den! Min pappa är bäst 🙂

Idag har Johan och min kusin hjälpt till att riva mammas och pappas altan som de lade in för bara några år sedan eftersom att man fan inte kan gå på den utan att få stickor i fötterna, så det var dags att åtgärda det inför att det ska krypa runt en liten bebis där! Själv har jag såklart inte hjälpt till alls utan suttit i solen (faktiskt!) och solat bristningarna på magen. De har nämligen nått en helt ny nivå den här helgen, dels är de rödare och större än någonsin och dels har de börjat krypa upp över naveln! Buhuuu! Jag vet att jag sa att jag inte bryr mig om dem men det var ju när de var små nog att ignorera. Nu känns hela jävla magen som ett sår, striorna liksom kliar och svider så jag har börjat smörja in magen flera gånger om dagen för att få lindring. Då har jag ändå haft gravidoljan ända sedan typ v 20, men inte använt den många gånger… för egentligen hatar jag att smörja in mig och känna mig klibbig på kroppen, använder aldrig lotion eller ansiktskräm, men ja vad gör man som sagt inte när man är desperat… Den här helgen har jag alltså googlat bristningskrämer som aldrig förr och imorgon är det jag som åker och plockar upp en Bio-Oil, smörjer magen så det dryper om den och hoppas på mirakel…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s