Hem & inredning

Hur desperat kan man vara efter en fåtölj? Mycket tydligen…

20140524-110711-40031039.jpg

20140524-110711-40031197.jpg
Fåtöljen Anni från Åhléns i beige och ljusblå

Har haft ögonen på de här godbitarna till fåtöljer i några veckor, de är jättefina i beige och ljusblå linnetyg, åh! Vi har en stor och otymplig svart Ikea-fåtölj hemma som jag är sjukt less på och vill byta ut mot en nättare och ljusare. Den här fåtöljmodellen från Åhléns är typ likadan som den rosa fåtöljen i barnstorlek som vi har i bebisens rum och som vi tokälskar, så jag är svag för den modellen. Vet ju liksom att den är både skön (ja till och med i barnstorlek!) och fantastiskt snygg. Så nu är jag och pappa på väg till Eskilstuna (!) för att köpa en, de är nämligen slut i hela landet förutom just där… Det var när jag fick reda på att de var slut överallt som jag kom på att jag VERKLIGEN ville ha den, såklart, av nån anledning fungerar jag så haha. Då var det bara att övertala Johan om att det är en bra idé (han älskar den svarta fåtöljen) och sen dundra ner för att plocka upp ett av de sista exemplaren, pappa ERBJÖD sig generöst nog att skjutsa mig haha. Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska välja den ljusblå eller beige, har fått fria händer att välja… Det lutar åt den ljusblå eftersom den nog skulle vara snygg både till vår blå soffa och om vi skulle byta ut soffan mot en grå (som jag vill) nån gång i framtiden… Har nån timme på mig att fundera, som tur är 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s