Gravid med Emilia

Veckans grej

Veckans preggogrej: jag har börjat producera käk till vår bebis! Hittills har det varit snustorrt om bröstvårtorna, men för några kvällar sedan låg jag halvt på mage i sängen, vände mig åt andra hållet och kände med armen att det blivit blött där jag legat med boobsen. Jag tittade dit och såg en blöt fläck stor som en femkrona, men fattade nada för jag försökte genast klämma fram mer mjölk men då var det torrlagt igen. Jag antog ändå att det var bröstmjölk för vad skulle det annars vara liksom? Men nu när jag stod i duschen prövade jag klämma igen och fick faktiskt fram några gulvita små droppar! Blev helt lyrisk och ropade på Johan att komma och titta haha! Blir så glad för varje framsteg i graviditeten men antar att jag kommer vara sjukt less på det när jag måste leva med amningsinlägg dygnet runt för att inte blöta ner hela tröjan hehe. Men för nu: happyclappy!

Imorgon är det dags för andra och sista delen av föräldrautbildningen, förra gången fick vi lära oss om förlossningen (kände mig sjukt stolt och som en riktig plugghäst när både jag och Johan redan visste 99% av allt barnmorskan pratade om medan de andra paren inte verkade veta alls lika mycket 😁) och imorgon handlar det om livet med bebis och amning som jag förstod det. Kul kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s