Gravid med Emilia

Baby shower

20140503-112549.jpg

Nu har jag och min bästa vän/svägerska Helena äntligen skickat ut inbjudan till vår babyshower som vi ska ha i juni! Det fick bli ett event på Facebook för att enklast kunna hålla kontakt med alla om var vi ska vara, är det fint väder blir det hemma hos mig eftersom det är nära stan och vi då kan sitta utomhus men regnar det så får vi vara hemma hos mina föräldrar istället. Det ordnar sig! Nu ska vi bara komma på vad vi ska hitta på att göra på kalaset, ingen av oss har någonsin varit på en babyshower utan tyckte mer att det skulle vara roligt att träffa våra närmaste tjejkompisar och ha lite kul innan bebisarna kommer… Vi måste också fundera ut vad vi ska äta, det hade varit roligt att baka själva, typ fina cupcakes, cake pops osv. Men jag funderar på hur mycket energi jag kommer ha till det i v 36? Och Helena som då är i v 30? Vi får nog avvakta lite med det. Själva poängen med en baby shower ÄR tydligen att man som blivande mamma ska få massa presenter till bebisen, det ska ”duscha” presenter över en, därav namnet baby shower! Det var faktiskt Johan som lärde mig det, hade ingen aning om det. Så hoppas att alla gäster förstått det också 😉 nej men det viktiga är att få ha lite kul och fira att vi ska bli mammor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s