Gravid med Emilia · Hem & inredning

Projekt fotovägg med washitejp

Idag har jag verkligen haft en slö dag, har varit så sinnessjukt trött att jag inte orkat göra nästan någonting. Dagen började 05.30 typ när jag vaknade av att jag ropade ”glad påsk” i sömnen eftersom att jag hade en mardröm… Konstig mardröm som får en att ropa ”glad påsk” och inte ”NEEEEJ” eller ”HJÄLP!!” som jag brukar?? Men drömmen var faktiskt jätteobehaglig haha. Jag säger ju det, jag har inga normala drömmar längre 😊 sedan orkade jag faktiskt fixa lite på min kollagevägg jag håller på att ordna i lillbebbens rum med hjälp av washitejp och foton på de personer som kommer vara allra viktigast i bebbens liv, dvs mamma och pappa, mormor, morfar, morbror, farmor, farfar, faster… Osv. Jag älskar verkligen washitejp och har massa olika färger, det är jättekul att pyssla med och väldigt enkelt sedan jag upptäckte att en mattkniv gör susen för fina snitt i tejpen! Så här ser väggen ut just nu, men fler foton ska upp och jag vill köpa fler färger på tejpen… Det är i alla fall ett lagom projekt för mig just nu!

20140414-215353.jpg

6 reaktioner till “Projekt fotovägg med washitejp

 1. Vart har du köpt tajpen? Jag köpte på Panduro men den håller inte uppe på väggen alls! Har din hållt sig?

  1. Jag har från lite olika håll, panduro, lagerhaus, Ikea och så. Av någon anledning verkar det inte spela någon roll vilket märke/affär de är från, de sitter olika ändå. Vissa av mina tejper håller sig inte uppe alls medan andra sitter som berget… Så kan inte riktigt säga något tips tyvärr, det bästa hade ju varit att kunna testa tejpen i butik…

   1. Kan du inte säga vilka som sitter som berget då, länk till hemsida eller så? Behöver verkligen hjälp med detta! Tack

   2. Ja det är svårt att säga, men jag har en svart från lagerhaus som sitter som berget, sen har jag en guld från samma affär som absolut inte sitter uppe hur jag än gör.. I övrigt minns jag tyvärr inte riktigt, det var säkert 2 år sedan jag köpte den där tejpen… Ledsen att jag inte kunde vara till mer hjälp. Men washitejp är klurigt.

   3. Det är ju det! Men tack så mycket för svar! Jag får försöka hitta den svarta från Lagerhaus 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s