Hem & inredning

Vårfint

20140413-141620.jpg

Efter att ha skyfflat bort MASSOR av löv, kvistar, grus och döda växter, sopat och spolat av uteplatsen, skrubbat och oljat in staket och blomlådor och skruvat ihop utemöblerna så ser vår uteplats så här fin ut! Borde egentligen tagit en förebild för skillnaden är enorm, det märks på att vi behövde använda två stora svarta plastsäckar för att få upp alla löv och skit… Men nu är det färdigt för vår och sommar och ikväll ska vi inviga vår nya grill, så härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s