Hem & inredning

Barnrumsfix

Den här helgen blir en hemmafixarhelg igen. Nu är det dags att fokusera på uteplatsen – olja in staketet och blomlådorna, sopa bort alla löv och all smuts och så det bästa – montera upp våra utemöbler och hammocken! Och när man får göra det, då är det ju verkligen VÅR! och jag är så himla glad för det, mitt humör behöver sol och värme för att stå ut hemma i tre månader till. Imorgon ska vi även börja ta tag i vårt lilla sovrum som ska bli bebisens rum, eftersom att Johans gulliga kusin Johanna på 13 år kommer och bor hos oss om några helger och rummet är så himla tomt så behövs det ju typ lampor, rullgardiner och sådana grundläggande saker hehe… tänkte även köpa gardiner och Iris lights i fina färger istället för sänglampa… Längtar också tills sänghimmeln jag beställde från Mokkasin kommer! Vi avvaktar med att måla eller tapetsera tills vi är säkra på vilka färger vi vill ha och så. Det känns viktigare med möbler. Jag funderar också på vad vi ska ha för ett sängbord i lillrummet, vi har hittat två alternativ från Åhléns som vi båda gillar. Den ena ser ut som en ripoff på House Doctors gamla hypeade asymmetriska byrå, blev jätteförvånad över att Johan ens gillar den, han som bara brukar tycka att allt som inte ser helt vanligt ut är konstigt 😛 Den andra är egentligen en pall men i dip dye vilket är fint och skulle passa in i barntemat. Tänker dessutom att vår bebis inte kommer att ha behov av ett ordentligt sängbord på många år, dvs för att förvara böcker och grejer, så en pall skulle duga utmärkt länge…

Skärmavbild 2014-04-12 kl. 09.48.53 Skärmavbild 2014-04-12 kl. 09.58.56 Skärmavbild 2014-04-12 kl. 09.59.58

Iris lights, Fia pall och Viktualia sängbord från Åhléns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s