Gravid med Emilia

Min livliga bebis

Herregud vilken natt jag haft, tack vare min lilla bebis och hens hårda (!!) sparkar. Det började alltså med att jag drömde väldigt livligt, av NÅGON underlig anledning om två bloggerskors bråk som de nyligen berättat om på Instagram och som i min dröm handlade om att den ena ville att hennes barn skulle växa upp i fosterfamilj och att den andra bloggerskan inte kunde acceptera det, vilket är SÅ himla knäppt för det har ju knappast något med verkligheten att göra haha. Under hela drömmen så är jag även gravid (är ofta inte det i mina drömmar annars) och bebisen sparkar jättehårt och jag känner hur den vänder och vrider på sig, ber bloggerskorna känna på magen och allt. Till slut blir sparkarna så starka att jag vaknar och upptäcker att varför jag drömmer om sparkarna är för att hen sparkar så hårt på riktigt! Det var alltså första gången som jag vaknat av det, vilket var både glädjande (dvs ångestdämpande på mina ständiga katastroftankar) och lite lite irriterande eftersom det såklart inte var så roligt att vakna av det 03:40 på morgonen… Men eftersom jag ändå var tvungen att gå upp och kissa så gjorde det inte så mycket 😉

Jag känner verkligen att sparkarna har blivit mycket påtagligare den senaste veckan, hårdare och tydligare på utsidan. Älskar det! På förmiddagen var sparkarna fortfarande väldigt starka så jag passade på att filma en snutt, men tyvärr vill inte min wordpress-app lägga upp videon och den kommer inte heller upp på iPhoto på min dator så jag får se när jag lyckas lösa det, men det vore kul att visa hur det ser ut! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s