Allt och inget · Gravid med Emilia

Grattis på Josefinadagen!

Idag är en bra dag av flera anledningar! För det första så är det min namnsdag idag och jag fick tack vare det en länkning av en av mina favoritbloggare Josefin Knave vilket gjorde min dag! Så himla kul att bli länkad, det gillar vi! Hej på er nya besökare, kul att ni hittat hit! Hon tog i inlägget upp det här med om ens barn kommer att ha någon namnsdag beroende på vilka namn man valt vilket gjorde mig nyfiken också. Jag och Johan har sedan länge bestämt oss för två namn, ett tjejnamn och ett killnamn som vi älskar. Hur vi än funderar och kommer med nya förslag så är det helt enkelt inga namn som vi fastnat för på samma sätt, så namnen är alltså bestämda och färdiga. Blir det en flicka så ska hon heta Emilia och blir det en pojke så får han heta Max, dels för att det är så fint och dels för att hedra Johans bästa vän som tog livet av sig för några år sedan. Och roligt nog så har Emilia namnsdag 14 november och Max 1 februari, vilket känns kul eftersom jag själv alltid gillat att få lite uppmärksamhet för mitt namn på namnsdagen! Mellannamnen blir våra syskons namn, Helena eller Hampus och även de har namnsdagar även om man väl inte uppmärksammar dem riktigt på samma sätt 😉

För övrigt så fick jag för första gången på typ en månad sova hela den här natten utan att vakna av jävliga ryggkramper!! Jag fick alltså vakna UTVILAD kl 7, förstå lyxen i det när man är van vid att vakna flera gånger per natt och gråta sig själv till sömns igen för att man är desperat efter all sömn man kan få! Jag vet inte vad som har hänt men jag hoppas verkligen att det håller i sig nu, vore sjukt tacksam mot min kropp om den vore så samarbetsvillig äntligen 😛 Jag hoppas lite att det är yogan som ger resultat, var där för fjärde gången igår och kroppen känns bara bättre och bättre för varje gång jag är där. Första gången orkade jag knappt sitta rakt upp och ner för min rygg var så jäkla trött och värkte. Men nu! Orkar med allt, så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s