Hem & inredning

Master chef

20140318-072649.jpg

Glömde att vi inte hade nån lax hemma så det fick bli broccoli- och baconsås (varför vill autocorrect att det blir baconbåt?? Vad är det ens haha?) med fjärilspasta igår. Egenkomponerat recept, suuuupergott var det! Och så fick Johan det nästan helt färdigmålat, med bara nån detalj kvar. Skönt, bara lite rivning kvar innan helgen då 😊 åker till mina föräldrar över helgen så att Johan och hans pappa kan jobba på, och så får jag komma hem på söndag när det är klart, sen kommer elektrikern på måndag och installerar alla elgrejer till hällen, ugnen och spottarna. Sen är det färdigt! Woho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s