Mina tankar

Soup sunday

20140316-182024.jpg

Reeeedig söndagsmiddag blev det här! Eller inte haha, men en broccolisoppa serverat med fetaost (omnomnom!) vispade jag ihop i alla fall! Jag blir så jävla stolt över mig själv varje gång jag lagar något nyttigt (och gott). Raggar beröm från Johan ungefär hela tiden hehe. Och det säger nog mer om vad för skit vi ätit förut än hur duktiga vi är nu 😉 nu blir det i alla fall soppmiddag framför en av världens bästa och finaste filmer och som är en superbra preggofilm – Juno!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s