Gravid med Emilia

Hey big belly!

20140311-213750.jpg

Tror jag har drabbats av den gravida kvinnans motsvarighet till storleksblindhet när det gäller silikontuttar, restylaneläppar osv. Nämligen magen. Har i flera dagar legat och googlat på när magen egentligen ska börja växa ordentligt och bli stor. Känns ofta som att min mage är precis som förut, inte platt men normaltjock liksom. Men på denna bild syns det ju faktiskt att jag har mage? En hel kagge ser jag ju faktiskt! Plus att jag inte längre kan knäppa min annars rätt lösa fjällräven-jacka. Så det kanske har hänt nåt i alla fall… 😉 och det är inte mer än rätt, det ligger ju trots allt en halvkilos bebis där inne och gonar sig. Men jag vill att magen ska växa mer mer mer!

Än har jag inte fått några bristningar alls på magen, skönt nog, men jag ska nog inte ropa hej än på ett tag, det är ju trots allt runt 16 veckor kvar då den bara kommer bli större. Men, däremot har jag fått bristningar på låren?? Framsida lår, väldigt högt upp liksom. Känns ju väldigt ologiskt? Eller det kanske är vanligt, vad vet jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s